01נקה את נתוני האפליקציה
עבור אל הגדרות ← נקה נתונים ואשר. פרופילים מקומיים, מקרים, לוח שנה, מסמכים ומדיה נמחקים. כאשר החשבון שלך פעיל, האפליקציה מסירה גם פוסטים מסונכרנים וקבצים נתמכים מ-Firebase.
נשאר:חשבון לכניסה ומידע על פלטפורמת התשלום על הרכישה. ניקוי נתונים אינו זהה למחיקת חשבון.
02מחק את האפליקציה
מחיקת אפליקציה באמצעות אנדרואיד או iOS מסירה את האחסון המקומי מהמכשיר במסגרת חוקי מערכת ההפעלה.
נשאר:חשבון ונתונים מסונכרנים בעבר, אם הם לא נמחקו מראש.
03מחק חשבון לצמיתות
באפליקציה, פתח את "הגדרות" → "מחק חשבון לצמיתות". לאחר אימות מחדש של הזהות שלך, פוסטים מסונכרנים, תמונות, סריקות וקובצי PDF, תלונות בינה מלאכותית, קבצי אפליקציות מקומיות וחשבון Firebase שלך יימחקו.
תוצאה:כניסה לחשבון הקודם שלך ושחזור הנתונים שלו הופך לבלתי אפשרי. ראשית, שמור את המסמכים הדרושים. מחיקת חשבונך אינה מבטלת את המנוי שלך באתר, בגוגל פליי או ב-App Store. בטל אותו בנפרד בפלטפורמת הרכישה.
מה קורה כאשר אתה מוחק את החשבון שלך
- 1
אימות מחדש של זהות
הסיסמה או הכניסה דרך Google/Apple מתבקשים שוב כדי למנוע מאדם לא מורשה למחוק את החשבון.
- 2
מחיקת נתוני ענן
פוסטים מסונכרנים, תמונות, סריקות, קובצי PDF ותלונות בינה מלאכותית נמחקים מ-Firebase; קבצים מקומיים נמחקים מהמכשיר. אם מתרחשת שגיאה, החשבון לא נמחק כדי שהמשתמש יוכל לחזור על הפעולה.
- 3
מחיקת חשבון
מזהה האימות של Firebase מושמד והאפליקציה מאשרת את השלמת הפעולה.
- 4
מה ניתן לשמור
Google Play, Apple, RevenueCat או Stripe עשויים לשמור על רישומי העסקאות שלהם בהתאם לכללים ולחוקים שלהם. כרטיסי תמיכה ורישומי אבטחה נדרשים עשויים להישמר לתקופה המצוינת במדיניות הפרטיות. גיבויים טכניים מופסקים דרך מחזור ספקי הענן ואינם משוחזרים לחשבון הפעיל.
לפני המחיקהשמור בנפרד דרכונים מקוריים, מרשמים, תוצאות בדיקות ומסמכים חשובים אחרים. סרטונים אינם מסונכרנים בין מכשירים, אז אתה צריך להעביר אותם בעצמך.